vrijdag 2 september 2016

Scholierenveldloop en Cruyff Court voetbaltoernooi


Sporttoernooien

 

Scholierenveldloop

 

Beschrijving: http://www.vogelweid.nl/content/547/news/clnt/3283154_1_org.jpg?2392010123503Op woensdag 5 oktober organiseert AV Hollandia voor de 37e keer de Rien Stout Scholierenveldloop.
Groep 3 t/m 5 loopt 1000 meter en groep 6 t/m 8 loopt 1300 meter bij deze hardloopwedstrijd. Vanaf 14:00 is de eerste start en de laatste start voor het basisonderwijs is 15:30. Groep 3 begint en zo starten de groepen steeds achter elkaar.

Deze activiteit vindt plaats op sportpark de Blauwe Berg. De kinderen gaan op eigen gelegenheid naar het sportcomplex toe, waar de leraar ze staat op te wachten.

Na de veldloop ontvangen de kinderen een certificaat!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Geef je dan

voor vrijdag 23 september op door een mail te sturen naar l.doodeman@jozefschool.nl of door het uitgedeelde strookje in te leveren.




Cruyff Court voetbaltoernooi

 

Beschrijving: http://voetblah.files.wordpress.com/2011/06/voetbal_ok.jpgWoensdag 21 september of woensdag 28 september vindt het Cruyff Court voetbaltoernooi plaats voor de groepen 7 en 8. De datum waarop we moeten spelen wordt pas na het opgeven bekend.

Er wordt gespeeld op het Cruyff Court in de Kersenboogerd, het Cruyff Court in Risdam Noord of op het Cruyff Court in de Grote Waal. 

We spelen 6 tegen 6 en mogen daarnaast nog 3 wissels hebben.

Er mag 1 meisjesteam en 1 jongensteam opgegeven worden.

Bij teveel aanmeldingen krijgt groep 8 voorrang (zoals elk jaar) en wordt er geloot.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit toernooi, geef je dan voor donderdag 15 september op via het strookje dat is uitgedeeld in de gymles of door een mail te sturen naar l.doodeman@jozefschool.nl.

Bij de inschrijving kunt u als ouder ook aangeven of u het team van uw kind kan begeleiden.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten